Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Τιμητική βραδιά για τον Θανάση Βαλτινό από το Δήμο Αγίας ΠαρασκευήςΣτον όμορφο κήπο της βιβλιοθήκης "ΑΛΕΚΟΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ" ο δήμος Αγίας Παρασκευής τίμησε τον συμπατριώτη μας συγγραφέα και Πρόεδρο της Ακαδημίας Αθηνών Θανάση Βαλτινό.

 Η εκδήλωση που έγινε στο πλαίσιο του πολιτιστικού δεκαήμερου της Βιβλιοθήκης "Αλέκος Κοντόπουλος" άνοιξε με την παρουσίαση του συγγραφέα από τον Αρκά Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο ο οποίος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα και το έργο του.

 Στη συνέχεια ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος Νίκος Δαββέτας συνομίλησε με τον Θ. Βαλτινό, δίνοντας την ευκαιρία στο φιλαναγνωστικό κοινό της Αγίας Παρασκευής να γνωρίσει από κοντά τον σπουδαίο συμπατριώτη μας με την πλούσια συγγραφική δράση, την απλότητα και την αμεσότητα του λόγου του ενώ στο τέλος η συζήτηση διευρύνθηκε με τις ερωτήσεις του κοινού.

Παρακολουθώντας τη συζήτηση νιώσαμε περηφάνια για τον Καρατουλιάνο συγγραφέα ενώ στο τέλος μας δόθηκε η ευκαιρία να καταθέσουμε στο κοινό βιώματα και ωραίες στιγμές από την καθημερινότητα του δικού μας Θανάση στο χωριό και να "αποζημιωθούμε" με το τελευταίο του βιβλίο που μας χάρισε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου