Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019

Βίον ανθόσπαρτον για τον Γιάννη και την Ισμήνη

Τα σκαλιά της εκκλησίας, για το Μυστήριο του Γάμου ανέβηκαν ο  Γιάννης Κουτσιούμπης από την Ωριά και η συμπατριώτισσά μας Ισμήνη Μαρινάκου και από το απόγευμα του Σαββάτου, 13 Ιουλίου, είναι σε κοινή πορεία ζωής με τις ευλογίες της εκκλησίας μας.

Το μυστήριο έγινε σε μια από τις ωραιότερες εκκλησίες της Αρκαδίας, την Παναγία την Επισκοπή Τεγέας,  παρουσία εκατοντάδων συγγενών και φίλων των οικογενειών του γαμπρού και της νύφης και ακολούθησε η γαμήλια δεξίωση σε πολυτελή αίθουσα δεξιώσεων της Τρίπολης με γλέντι και χορό που κράτησε ως τις πρωινές ώρες.

Τρεις μέρες πριν την γαμήλια τελετή οι γονείς της νύφης, η Γλυκερία και ο Γιάννης Μαρινάκος, αναβιώνοντας το παραδοσιακό έθιμο της περιοχής μας οργάνωσαν τρικούβερτο γλέντι στο Καράτουλα για τους συγγενείς και φίλους της οικογένειάς τους. (φωτογραφίες από το γλέντι στο τέλος της αναρτησης)

Τις ολόθερμες ευχές μας στον Γιάννη και την Ισμήνη για υγεία, ευτυχία και μακροημέρευση.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου