Κυριακή, 11 Αυγούστου 2019

Ένα δάκρυ για τον Βασιλάκη...

Για όλους εμάς στο χωριό ήταν ο Βασιλάκης... Βασιλάκη τον λέγαμε και ας ήταν μεγάλος πια και για τον Βασιλάκη μείναμε σιωπηλοί όταν πληροφορηθήκαμε σήμερα το μεσημέρι την δυσάρεστη είδηση.

 Ο λόγος για τον καλοκάγαθο συμπατριώτη μας Βασίλη Ι. Κωνσταντέλλο ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας σε ηλικία 67 ετών.

 Πάντα ευγενής, χαμογελαστός, καλοσυνάτος και πρόσχαρος ο Βασίλης 0αντιμετώπιζε στωικά από τα νεανικά του χρόνια κάποιες κινητικές δυσλειτουργίες και τα τελευταία χρόνια αρκετά προβλήματα υγείας. Αυτό όμως δεν τον εμπόδιζε να έρχεται τα καλοκαίρια στο χωριό, συνοδευόμενος πάντα απο τον αδερφό του Δημήτρη , που τον αγαπούσε και τον πρόσεχε ιδιαίτερα και να συμμετέχει ενεργά σε όλα τα κοινωνικά δρώμενα του Καράτουλα, στις γιορτές και στα πανηγύρια μας.

 Την Τρίτη 13 Αυγούστου 2019 στις 11:00 π.μ συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι θα πούμε το τελευταίο αντίο στον Βασίλη από τον ιερό ναό Τιμίου Προδρόμου Καράτουλα.

 Εφράζοντας τα συλλυπητήρια μας στα αδέρφια και στην οικογένεια του, ως ελάχιστο αντιστάθμισμα στη μνήμη του, δημοσιεύουμε μερικές φωτογραφίες από όμορφες στιγμές του Βασίλη σε καρατουλιάνικα γλέντια και ανταμώματα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου