Παρασκευή, 9 Απριλίου 2010

Πασχαλινό γλέντι στο Γυμνάσιο Καστρίου

Όμορφη ήταν η βραδιά της Κυριακής του Πάσχα στο Καστρί.

Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέων Καστρίου φρόντισε γι΄αυτό, με το παραδοσιακό γλέντι που οργάνωσε στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Γυμνασίου Καστρίου.

Κέφι, χορός, μουσική και τραγούδι, από το συγκρότημα του Παναγιώτη Αγγελακόπουλου και της παρέας του, μέχρι πρωίας.


Μια από τις πολλές Καρατουλιάνικες παρέες , ποζάρει για το blog μας: Από δεξιά, Γιώργος Κωνσταντέλλος, Γιάννης Λογοθέτης, Γιάννης Μαρινάκος, Μαρία Λουίζα Λυμπερή-αποδείχθηκε τυχερή της βραδιάς αφού στη λαχειοφόρο που έγινε κέρδισε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή - Γλυκερία Μαρινάκου και Έφη Λογοθέτη.

Ο Γιάννης Κουρλιμπίνης- ερασιτέχνης αλλά πολύ καλός μουσικός- ανέβηκε και αυτός κάποια στιγμή στο πάλκο. Δίπλα του ο Γιάννης Ιατρίδης από το Καστρί

Τις μικρές ώρες, όταν το γλέντι είχε ανάψει για τα καλά, η Μαρία Λουϊζα - επαγγελματίας τραγουδίστρια- πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε αρκετά λαϊκά, αφιερώνοντας μάλιστα την «Πριγκιπέσσα» στη μεγάλη Ωριατο-Καρατουλιάνικη νεολαιίστικη παρέα.

Η μεγάλη Ωριατο-Καρατουλιάνικη παρέα που σας λέγαμε. Από αριστερά: Γιώργος Γαβρίλης, γιος της Μαρίας της Κατσιάβου, Τάκης Μαρινάκος, Γιώργος Κατσιάβος, Βασίλης και Μαρία- Λουίζα Λυμπέρη , Βασίλης Καλίθρακας και Βασίλης Κουτσιούμπης από Ωριά, Εύη Κωνσταντέλλου,Δήμητρα Λογοθέτη, Δήμητρα Ζαραφέτα και Ντίνα Κουτσιούμπη από Ωριά , Λένα Λογοθέτη.

1 σχόλιο:

 1. Παρτε και βιντεακια απο κυριακη του πασχα 2011
  παρε το πρωτο
  http://www.youtube.com/watch?v=lEYfTTjO2iU
  και το δευτερο
  http://www.youtube.com/watch?v=08nDOlqtbcQ&feature=relmfu


  Μια προσφορα του Ηλια Γιαννούλη

  ΑπάντησηΔιαγραφή