Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

Εκλογές στο Σύλλογο Περδικοβρυσιωτών

Σε πρόσφατη συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Περδικοβρυσιωτών αποφασίστηκε να διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού και εποπτικού συμβουλίου, όπως ορίζει το καταστατικό του συνδέσμου....

Oι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα της Παναρκαδικής ομοσπονδίας Ελλάδος, επί της οδού Τζώρτζ 9, στο κέντρο της Αθήνας (πλησίον της πλατείας Κάνιγγος και του Πολυτεχνείου), την Κυριακή 26 Μαΐου 2013, ώρα προσέλευσης 11:00 π.μ.

«Η διαδικασία των αρχαιρεσιών θα ξεκινήσει αφού προηγηθεί γενική συνέλευση όπου θεωρούμε πως είναι πολύ σημαντικό να είστε όλοι παρόντες.

Η παρουσία σας θα είναι μεγάλη χαρά για εμάς, αλλά θα είναι ακόμα και μια ευκαιρία να ακούσουμε συλλογικά τις απόψεις σας, τις ενστάσεις σας και βέβαια κάθε νέα σας πρόταση. Επιπλέον θα δοθεί και σε εμάς, τα μέλη του Δ.Σ., η ευκαιρία να σας εκφράσουμε τις απόψεις μας και τη μεγάλη μας ανάγκη τόσο για τη συμβολή κάθε συγχωριανού σε καθετί που διοργανώσαμε ή πρόκειται να διοργανώσουμε στο μέλλον, αλλά κυρίως για την ηθική υποστήριξη που εκλαμβάνουμε από κάθε είδους συμβολή σας, η οποία είναι και εκείνη που πραγματικά έχουμε ανάγκη, ολοένα και περισσότερο.

Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε σε αυτό το ευχάριστο αντάμωμα και ευελπιστούμε να σας δούμε όλους από κοντά» αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου που υπογράφουν ο Πρόεδορς Γιώργος Τριανταφύλλης και η γενική γραμματέας Τόνια Μαρινάκη.

Να σημειωθεί ότι όποιος επιθυμεί να δηλώσει υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ. μπορεί να επικοινωνήσει με την Μαρινάκη Τόνια στο τηλ. 6946 721605 έως τις 17 Μαΐου.
πηγή:kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου