Σάββατο, 3 Μαΐου 2014

Καλοτάξιδη κυρα Βαγγελιώ!

Η Βαγγελιώ Κωνσταντέλλου με τα τρία παιδιά της, την Ξένη, τον Γιώργο και  τον Γιάννη
Η Βαγγελιώ Κωνσταντέλλου, το γένος Ζαραφέτα, γεννήθηκε στην Ωριά το 1927. Νέο κορίτσι γνώρισε τον Θοδωρή Κωνσταντέλλο, αγαπήθηκαν πολύ και το 1955 ενώθηκαν με τα δεσμά του Γάμου. Την ευτυχία τους ολοκλήρωσαν τα τρία παιδιά: η Ξένη, ο Γιώργος και ο Γιάννης και τα έξι εγγόνια που απέκτησαν.

 Εργατική και καλοσυνάτη γυναίκα η κυρα Βαγγελιώ, απλός και φιλικός άνθρωπος... ξεχώριζε για τη ζωντάνια, το χαμόγελο, το κέφι και την μελωδική της φωνή.

 Τα τελευταία δυοτρία χρόνια όμως αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα υγείας και από σήμερα το πρωί ξεκουράζεται δίπλα στον αγαπημένο της Θοδωρή.   Αύριο Κυριακή 4 Μαΐου στις 12:00 το μεσημέρι θα την ξεπροβοδίσουμε στο χωριό από την εκκλησία του Αγιάννη.

 Στην Ξένη, στο Γιώργο, στο Γιάννη και στις οικογένειές τους θερμά συλλυπητήρια και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει.

 Υ.Γ Το καλοκαίρι του 2010 της είχαμε ζητήσει και τραγούδησε μπροστά στην κάμερα του blog το "Άσπρο τριαντάφυλλο βαστώ" και το "Ας παν να δουν τα μάτια μου" . Για να την δείτε και να την ακούσετε πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου