Δευτέρα, 11 Αυγούστου 2014

Παντοπωλείο Μπαρμπαγιάννη


Η επωνυμία «ΓΕΝΙΚΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟ» που διαβάζεις ψηλά στην είσοδο, πάνω από την τέντα, ανταποκρίνεται πλήρως με το εσωτερικό, αφού το κατάστημα τα έχει όλα!!! Ο λόγος για το παντοπωλείο του Στέλιου Μπαρμπαγιάννη στο Καστρί...Ανηφορίζοντας καμιά σαρανταριά σκαλοπάτια από την πλατεία πέφτεις πάνω στο μαγαζί όπου σε υποδέχονται έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν ο Στέλιος και ο βοηθός του Σπύρος Κωνσταντέλλος.Στην είσοδο ο πελάτης θα διαλέξει φρούτα και λαχανικά. Στο εσωτερικό θα βρει όλα τα είδη παντοπωλείου και όχι μόνο: Τρόφιμα, τυροκομικά, αλλαντικά, κατεψυγμένα προϊόντα, όσπρια, ποτά, αναψυκτικά, χαρτικά, απορρυπαντικά... και πάνω από τα κεφάλι του εκτός από τον ανεμιστήρα που περιστρέφεται ανέμελα για να δροσίζει την ατμόσφαιρα, κρέμονται δοχεία, σκούπες, πριόνια, βούρτσες, μικροηλεκτρικές συσκεύες, ηλεκτρολογικό υλικό, οικιακά σκεύη … ό,τι τέλος πάντων βάλει ο νους του!!!


«Με την ερήμωση των χωριών η δουλειά έχει πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια αλλά δόξα τω Θεώ δεν έχουμε παράπονο, αφού όσοι έχουν απομείνει στηρίζουν το μαγαζί» μας λέει ο Στέλιος ο οποίος πρόσφατα έγινε πατέρας δύο υπέροχων διδύμων και συνεχίζει: «Βέβαια και εμείς προσπαθούμε να ικανοποιούμε τους πελάτες με καλή ποιότητα, ποικιλία προϊόντων, λογικές τιμές και δυνατότητα μεταφοράς κατ΄οίκον...»

Εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι οφείλουμε να στηρίζουμε το μοναδικό παντοπωλείο της περιοχής μας αλλά και όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που σέβονται τον καταναλωτή . Ειδικά οι Καστιτοχωρίτες παραθεριστές του καλοκαιριού αντί να έρχονται στα χωριά με γεμάτα πορτμπαγκάζ, καλό είναι να προτιμούν την τοπική αγορά, αν θέλουν να υπάρχει. Γιατί διαφορετικά θα αναγκαζόμαστε να τρέχουμε στα σουπερμάρκετ της Τρίπολης για ένα πακέτο μακαρόνια ή για λίγη ζάχαρη, όταν θα μας λείψουν…

1 σχόλιο:

  1. Παντα με χαμογελο σε εξυπηρετουν και λες και λες και μια κουβεντα με τους παροντες πελατες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή