Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Καλή επιτυχία στην Εύη Τατούλη!

Επιλογή του ιστολογίου  είναι να μένει μακριά από τα κόμματα και την πολιτική αφού βασικοί του στόχοι είναι η ενημέρωση, η επικοινωνία και ο διάλογος για θέματα τοπικού ενδιαφέροντος. Στον κανόνα αυτό όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις όταν πρόκειται για ανθρώπους που θεωρούμε δικούς μας, αγαπούν το χωριό μας και πιστεύουμε  ότι αξίζουν. Και μια τέτοια εξαίρεση είναι η περίπτωση της  Εύης Τατούλη η οποία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου διεκδικεί την ψήφο μας ως υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία.

Η Εύη, 33 χρονών σήμερα, είναι  κόρη του Πέτρου και της Σοφίας Τατούλη,  σύζυγος του Νάσου Τρέντζου και μητέρα του Γιάννη, του Πέτρου και της Σοφίας.

Η Εύη και ο Νάσος με την παρέα τους
στο Καρατουλιάνο Αντάμωμα του 2014

Τα παιδικά της χρόνια τα έζησε στο Καστρί. Εκεί πήγε σχολείο και οι παλιότεροι τη θυμόμαστε κοριτσάκι στα τέλη της δεκαετίας του 80, αρχές του 90 να  σερβίρει στην ταβέρνα του παππού της Παναγιώτη. Οι  φιλίες με τα Καρατουλάκια της ηλικίας της κρατάνε μέχρι σήμερα. Αλλά και όλους τους Καρατουλιάνους ... μας ξέρει και την ξέρουμε με τα μικρά  μας ονόματα.


Αγαπά το χωριό μας και τα καλοκαίρια  τιμά τα ανταμώματα και τα γλέντια μας με το κέφι και τη ζωντάνια της μαζί με το σύζυγό της Νάσο,  ο οποίος έχει αναπτύξει ιδιαίτερες φιλίες με πολλούς Καρατουλιάνους.

Η Εύη Τατούλη  πτυχιούχος της Νοµικής Σχολής Αθηνών,  με τρεις ξένες γλώσσες και εξαιρετικό βιογραφικό που μπορείτε να το διαβάσετε εδώ, είναι μια επιτυχημένη σύζυγος, μητέρα και επαγγελματίας που διεκδικεί τη ψήφο των Αρκάδων προκειμένου να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή των Ελλήνων.

Πιστεύουμε ότι το αξίζει και  της ευχόμαστε  το βράδυ της  Κυριακής, 25 Ιανουαρίου  να την καμαρώσουμε  Βουλευτή Αρκαδίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου