Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

H ιδρυτική συνέλευση των φίλων Τάνου και Προδρόμου-Φωτογραφίες και βίντεο


Στο Γυμνάσιο Καστρίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Μαΐου 2015  η ιδρυτική συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Τάνου και Προδρόμου Κυνουρίας.

Τα ιδρυτικά μέλη  συζήτησαν για τους σκοπούς και τους στόχους του συλλόγου, καθόρισαν την έδρα  που θα είναι το Καστρί, διαμόρφωσαν το τελικό κείμενο του  καταστατικού και εξέλεξαν επταμελή προσωρινή διοικούσα επιτροπή αποτελούμενη από τους...: Χριστόφορο Νικολάου, Ηλία Χαλκιά, Θανάση Λογοθέτη, Βασίλη Λυμπέρη, Χρήστο Κόκκωνα, Κώστα Καραγιάννη και Σταματίνα Καλούτση.

Η συνέλευση εξουσιοδότησε την προσωρινή διοικούσα επιτροπή να προχωρήσει στις απαραίτητες γραφειοκρατικές διαδικασίες και να προετοιμάσει την πρώτη Γενική Συνέλευση η οποία σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα προβλέπεται να γίνει  στα μέσα στο καλοκαίρι  ώστε να εκλεγεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και να ξεκινήσουν δράσεις.

Στο τέλος της συνέλευσης  δυο από τους βασικούς προτεργάτες  της ίδρυσης του συλλόγου, ο Χριστόφορος Νικολάου και ο Ηλίας Χαλκιάς μίλησαν στον  Γιάννη Λογοθέτη για την ωραία αυτή πρωτοβουλία και στη συνέχεια μέλη του νεοσύστατου συλλόγου συνέφαγαν στην ταβέρνα του Γιάννη Γιαννακάκου και   τσούγκρισαν τα ποτήρια τους  στην επιτυχία του συλλόγου!

 Οι φωτογραφίες είναι της Σταματίνας Καλούτση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου