Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Αντίο Θανάση μας !!!

Ο Θανάσης Λογοθέτης το δεύτερο παιδί της οικογένειας του Βαγγέλη και της Ματίνας, ανάμεσα στα δυο του αδέρφια, τη Μάρθα και τον Ηλία, γεννήθηκε στο μακρινό Σίδνεϊ της Αυστραλίας στις 29 Σεπτεμβρίου 1965.

Αρχές της δεκαετίας του 70 η οικογένεια γύρισε στην Ελλάδα έμεινε για ένα μικρό χρονικό διάστημα στην Τρίπολη και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Από την πρώιμη παιδική ηλικία αντιμετώπιζε  κινητικά προβλήματα αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να αναπτύξει υγιή προσωπικότητα, αισιοδοξία και...εκείνο το υπέροχο χαμόγελο, καθρέφτης μιας  ευγενικής  ψυχής. 

 Μπορεί να μην κατέβαινε συχνά στο χωριό  αλλά η ψυχή του φτερούγιζε προς τα μέρη μας- το λάτρευε το Καράτουλα και τα Καστριτοχώρια - και το έδειχνε καθημερινά μέσα από τις αναρτήσεις, τις φωτογραφίες και τα σχόλια του στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στο ιστολόγίο μας του οποίου ήταν φανατικός αναγνώστης.

Το γελαστό παιδί  ξεκουράστηκε σήμερα  αφού ταλαιπωρήθηκε για δύο περίπου χρόνια από την αρρώστια.

Αύριο στις 11:00 π.μ θα τον αποχαιρετίσουμε από την εκκλησία του Εσταυρωμένου στο Αιγάλεω.

Ο καλός Θεός ας απαλύνει τον πόνο της μάνας, ας δώσει κουράγιο στον πατέρα και  ας χαρίζει ζωή στον Ηλία και την Μάρθα για να τον θυμούνται με αγάπη!!!Ο Θανάσης με τον πρώτο του ξάδερφο και συνονόματος
 το καλοκαίρι του 2013

Με την αδερφή του Μάρθα στην Αυστραλία
 τέλη δεκαετίας του 60 

Η οικογένεια το 1973
 Από αριστερά Θανάσης, Βαγγέλης, Ηλίας, Ματίνα και Μάρθα Λογοθέτη

Ο Θανάσης στην Αίγινα τη δεκαετία του 80

Το γελαστό παιδί, λίγο πριν το τέλος !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου