Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Κοπή πίτας και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση Συλλόγου Καστριτoχωριτών Αττικής

Από αριστερά  Γιάννης Κωνσταντέλλος, Παναγιώτα Χαλούλου,
Ειρήνη Μαρινάκου, Κώστας Κόκκωνας
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου στην Αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας εκδήλωση του Συλλόγου Καστριτοχωριτών Αττικής που περιελάμβανε κοπή πίτας και εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση.

 Μετά την  πίτα και τις ευχές από την Πρόεδρο Παναγιώτα Χαλούλου και τον Προέδρο της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Βασίλη Γιαννακάκο ακολούθησε ο απολογισμός πεπραγμένων από την απερχόμενη Πρόεδρο και o οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία Γιάννη Κωνσταντέλλο.

 Στη συζήτηση που ακολούθησε... ακούστηκαν ενδιαφέρουσες προτάσεις από τα μέλη του Συλλόγου με στόχο την ανοδική πορεία του συλλόγου και την ανάπτυξη της περιοχής.

Σταχυολογούμε συνοπτικά τις προτάσεις

 -Καθιέρωση ετήσιου ανταμώματος τον Αύγουστο στο Καστρί με τη συνεργασία όλων των Καστρίτικων Συλλογικοτήτων στην Ελλάδα και στην Ομογένεια (Αμερική, Καναδάς, Αυστραλία κλπ)
- Ένταξη της περιοχής μας σε προγράμματα Τηλεατρικής σε συνεργασία με τον Δήμο και τις τοπικές κοινότητες του Καστρίου.
-Βελτίωση του υπάρχοντος οδικού δικτύου και δημιουργία νέου(παρατάνιος δρόμος) διαπλάτυνση του δρόμου στο Καστρί ώστε να μπαίνουν μεγάλα τουριστικά πούλμαν στην πλατεία, βελτίωση και ασφαλτόστρωση του δρόμου Ωριάς Μαλεβής μήκους 5 χιλιομέτρων .
 -Αξιοποίηση του Γυμνασίου Καστρίου, των κλειστών Δημοτικών Σχολείων, των κοινοτικών γραφείων
- Αξιοποίηση κληροδοτημάτων, γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό των δυνατοτήτων που προσφέρουν (π.χ υποτροφίες) και εκδηλώσεις τιμής στους ευεργέτες.
- Ο σύλλογος οφείλει να ενώνει τις κοινές προσπάθειες όλων των χωριών της περιοχής να συνεργάζεται σε κοινές δράσεις με τους συλλόγους αυτούς καθώς και άλλους συλλόγους όπως ο νεοσύστατος σύλλογος φίλων Τάνου και Προδρόμου.
-Οργάνωση εκδρομών από την Αθήνα σε αξιοθέατα της περιοχή μας (π.χ Τάνος, Πρόδρομος) ή εκδρομές στα χωριά μας σε γιορτές, επετείους και πανηγύρια.
-Δημιουργία Μουσείο στο Καστρί με ιδιωτικές συλλογές των κατοίκων της περιοχής
-Ανάδειξη του έργου σπουδαίων συμπατριωτών από το χώρο της τέχνης, του πολιτισμού, της πολιτικής κ.λπ και οργάνωση τιμητικών εκδηλώσεων.

 Η Γενική Συνέλευση έκλεισε με αρχαιρεσίες και ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που αλφαβητικά είναι οι εξής:
Κανέλης Τάκης
Κατσιάβος Γιάννης
Κόκκωνας Κώστας
Κωνσταντέλλος  Γιάννης
Κωνσταντέλου  Ξένη
Τριανταφυλλάκη Καρολίνα
Χαλούλος Γιάννης

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο και θα συγκροτηθεί σε σώμα


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.  Από αριστερά Τριανταφυλλάκη Καρολίνα, Γιάννης Χαλούλος, Κώστας Κόκκωνας, Ξένη Κωνσταντέλλου, Γιάννης Κωνσταντέλλος, Τάκης Κανέλης  

Η απερχόμενη Πρόεδρος Παναγιώτα Χαλούλου και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Γιάννης Λογοθέτης


Η απερχόμενη Πρόεδρος
Παναγιώτα Χαλούλου
στον απολογισμό πεπραγμένων

Ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλης Γιαννακάκος

Ο Επίτιμος Πρόεδρος της Παννελαδικής Ένωσης Αρκάδων Γιώργος Ζαραφέτας απευθύνει χαιρετισμό και καταθέτει προτάσεις

Το νέο μέλος του Δ.Σ Ο Γιάννης ΧαλούλοςΟ Γιώργος Ζαραφέτας με  την απερχόμενη Πρόεδρο και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου