Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Βιοτεχνία κατασκευής αγροτικών εργαλείων LIBERIS TOOLS

Μετράει  ιστορία τουλάχιστον 80 χρόνων! Από τον παππού, στον πατέρα και σήμερα στον εγγονό... Ο λόγος για την βιοτεχνία κατασκευής αγροτικών εργαλείων LIBERIS TOOLS.

Από το μικρό σιδηρουργείο του Γιαννάκη του Λυμπέρη που θυμόμαστε οι παλιότεροι στην πλατεία κάτω από καφενείο του Στέλιου η επιχείρηση... πέρασε στα χέρια του Κωστάκη και μεταφέρθηκε δίπλα στο σπίτι τους, κάτω από το Δημοτικό Σχολείο στον δρόμο προς το εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα.

Γιάννης Λυμπέρης ο νεότερος 
Η βιοτεχνία  εκσυχρονίστηκε απέκτησε σύγχρονα μηχανήματα και σήμερα στα χέρια του Γιάννη Λυμπέρη του νεότερου  αγωνίζεται και στέκεται στην αγορά  παλεύοντας στον διεθνή ανταγωνισμό με προιόντα ποιότητας έχοντας να αντιμετωπίσεις συν όλων των άλλων και ένα γραφειοκρατικό κράτος που εχθρεύεται την επιχειρηματικότητα και μόνο αντικίνητρα προσφέρει.

Αγροτικά εργαλεία ΑΑΑ ποιότητας: Τσάπες, τσεκουρια, πριόνια, σκαλιστήρια, κλαδευτηρια διαφόρων σχεδίων και οικοδομικά εργαλεία...

Τα προιόντα LIBERIS μπρούμε να τα βρούμε στην Τρίπολη σχεδόν παντού, στην Αθήνα στην οδό Αθηνάς 36, στον Πειραιά Καποδιστρίου 33 κοντά στον Ηλεκτρικό αλλά και στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδος.

Εργαλεία  που οφείλουμε να τα προτιμούμε όχι μόνο για συναισθηματικούς λόγους  αλλά και γιατί είναι προιόντα για μια  ζωή και καμιά σχέση δεν έχουν με τα  "φθηνα" και "ψεύτικα" εισαγόμενα που τα περισσότερα είναι μιας μόνο χρήσης.

Στο βιντεάκι ο Κώστας Λυμπέρης εν ώρα εγρασίας

1 σχόλιο:

  1. Κάλιο αργά παρά ποτέ, καιρος ήταν να δείξουμε και τι σημαίνουν Ελληνικά προιόντα. Ωραίο κείμενο Γιάννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή