Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2017

Γεννητούρια και πτυχία

Ο μικρός Θάνος της φωτογραφίας έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού η μητέρα του Έφη Κούσουλα σύζυγος του Βασίλη Α. Λογοθέτη  έφερε στον κόσμο πριν δυο εβδομάδες την όμορφη αδερφούλα του.
 Στο Θάνο και στους  ευτυχείς γονείς του τις θερμότερες ευχές μας. Να ζήσει το κοριτσάκι τους και να τα καμαρώσουν όπως επιθυμούν!

---------------------------------------------------------------Δεκαπέντε μήνες περίπου μετά το γάμο τους η  Παναγιώτα σύζυγος του Γιάννη Χασάπη και  κόρη  του Αντώνη Λυμπέρη  έφερε στον κόσμο ένα όμορφο και υγιές αγοράκι για να συμπληρώσει την ευτυχία τους. Στο ζευγάρι ευχόμαστε να τους ζήσει το μωράκι τους να είναι γερό και ευλογημένο.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Μια ξεχωριστή μέρα έζησε αυτήν την εβδομάδα η Γεωργία Καραχάλιου κόρη του παπαβασίλη  αφού το ακαδημαϊκό της ταξίδι έφτασε στο τέλος του με την ορκωμοσία και την απονομή του πτυχίου στην τελετή που έγινε το πρωί στην αίθουσα τελετών του  Πανεπιστημίου Πατρών.

Πτυχιούχος του τμήματος Νηπιαγωγών!

Η Γεωργία μοιράστηκε τη χαρά της επιτυχίας της με τους γονείς της,τον αδερφό της Τάκη, συγγενείς και φίλους οι οποίοι βρέθηκαν κοντά της παρακολούθησαν την τελετή, την καμάρωσαν και την συνεχάρησαν.

Θερμά συγχαρητήρια, στην Γεωργία με ολόψυχες ευχές για μια όμορφη επαγγελματική αρχή με δύναμη και αισιοδοξία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου