Κυριακή, 28 Μαρτίου 2010

Εκδρομή στην Ισπανία για τη Γ΄ τάξη του Λυκείου Καστρίου

Γεμάτοι με εικόνες και πλούσιες εμπειρίες επέτρεψαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Λυκείου Καστρίου από την Ισπανία όπου πραγματοποίησαν την εφταήμερη!!! εκδρομή τους.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την όμορφη αυτή χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου , τους ανθρώπους της , τον πολιτισμό και τα αξιοθέατά της, ξεφεύγοντας για μια εβδομάδα από την καθημερινότητα και τις σοβαρές υποχρεώσεις με τα διαβάσματά τους. Μάθαμε ακόμα ότι την εκδρομή αυτή τη διοργάνωσαν μαζί με το Λύκειο Τεγέας.

Ελπίζουμε να το χάρηκαν όλοι τους.

Να τους ευχηθούμε καλό Πάσχα, καλό διάβασμα και καλή δύναμη για το «Γολγοθά» των Πανελληνίων εξετάσεων που τους περιμένει στο επόμενο χρονικό διάστημα...


Αν πούμε ότι δεν τους ζηλεύουμε, εμείς οι μεγαλύτεροι, ψέματα θα πούμε. Όλοι λίγο πολύ κρατάμε βαθιά στη ψυχή μας την ανεμελιά και τις αναμνήσεις από τις δικές μας αξέχαστες μαθητικές εκδρομές.

Ανάμεσα στους εκδρομείς και ένας «δικός» μας. Ο Γιώργος Λυμπέρης με φόντο την Βαρκελώνη.

Εντάξει Γιώργο δεν χρειάζεται να σε ρωτήσουμε τι ομάδα είσαι. Το βλέπουμε άλλωστε. Κρίμα!!! Και εμείς που νομίζαμε ότι είσαι Ολυμπιακός. Ρε συ πώς τόλμησες και πούλησες το Θρύλο;

1 σχόλιο: