Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Τελικός κυπέλλου Ελλάδας με τον Αστέρα Τρίπολης


Σε ρυθμούς κυπέλλου η Αρκαδία για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό που θα γίνει σήμερα στις 8:30 μ.μ στο Ολυμπιακό Στάδιο και θα μεταθοδεί ζωντανά και σε High Definition από τον ΟΤΕ TV και τον ΑΝΤ1.

Το πρωί της Παρασκευής βρεθήκαμε στην πλατεία Άρεως και στο σημείο πώλησης των εισιτηρίων του τελικού μπροστά από το δικαστικό μέγαρο όπου η ζήτηση των εισιτηρίων ήταν ιδιαίτερα αυξημένη.

Οι υπεύθυνοι του Αστέρα υπολογίζουν ότι... περισσότεροι από 10.000 φίλαθλοι της ομάδας θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ και ενημερώνουν  ότι η διάθεση εισιτηρίων θα συνεχιστεί και το Σάββατο μέχρι τις 12 το μεσημέρι.

Τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι: των 10 ευρώ στις Θύρες 17, 20 και των 25 ευρώ στη Θύρα 24 ενώ οι φίλοι του Αστέρα πληρώνοντας 5ευρώ μπορούν να μετακινηθούν οργανωμένα με πούλμαν που θα αναχωρήσουν από την πλατεία Άρεως το μεσημέρι του Σαββάτου στις 2:30μ.μ

(Απαραίτητη επισήμανση για τους ενδιαφερόμενους είναι πώς δεν θα πωλούνται εισιτήρια στο ΟΑΚΑ το Σάββατο (ημέρα του τελικού) και είναι απαραίτητη η κατοχή εισιτηρίου ανεξαρτήτου ηλικίας.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου