Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2013

Βραδιά Οδηγισμού στην πλατεία Καστρίου

Πλησιάζοντας στο τέλος της δεκαήμερης παραμονής τους στο Καστρί οι 80 περίπου Οδηγοί του Σώματος  Ελληνικού Οδηγισμού προσέφεραν την Τετάρτη 31 Ιουλίου μια ξεχωριστή βραδιά στην πλατεία του Καστρίου...

 Η  εκδήλωση,  που ξεκίνησε στις 8:30  και ολοκληρώθηκε  γύρω στα  μεσάνυχτα, περιελάμβανε θεατρικά παιχνίδια, παντομίμες, παρουσίαση των δράσεων, κουκλοθέατρο,  μουσική συναυλία  και... τρανούς χορούς!

Η Αρχηγός των κατασκηνωτών Έλενα Ζουμπουλάκη παρουσίασε τους σκοπούς και τους στόχους του Ελληνικού Οδηγισμού, αναφέρθηκε αναλυτικά στις δράσεις των προσκόπων στο Καστρί ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Καστρίτες για την άψογη φιλοξενία και να χαρίσει δώρα στον Πρόεδρο του Καστρίου Γρηγόρη Κατρή, στην Υπεύθυνη του ΚΠΕ Καστρίου Πηνελόπη Κοζακώνη  αλλά και σε όλους  όσους βοήθησαν στις δραστηριότητες των ομάδων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε βίντεο για τον Οδηγισμό της Πορτογαλίας από τους  8 Πορτογάλους Οδηγούς οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν  από τον κόσμο που είχε κατακλύσει την πλατεία και τα γύρω καφενεία.

Η βραδιά έκλεισε με φαγοπότι στο Γυμνάσιο, όπου οι Οδηγοί δοκίμασαν παραδοσιακές συνταγές που είχαν ετοιμάσει οι νοικοκυρές του Καστρίου.

Σήμερα, 1 Αυγούστου, οι οδηγοί αναχωρούν για το Μαίναλο όπου θα συμμετάσχουν στο διήμερο Πανελλήνιο Συνέδριο Οδηγισμού και μεθαύριο θα περάσουν ξανά από  το Καστρί  για να  μαζέψουν τα πράγματά τους και να γυρίσουν  στα σπίτια τους.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου