Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Λαϊκή βραδιά στο Καστρί

Μουσικοί από του Καράτουλα, το Μεσσοράχι και το Καστρί προσέφεραν ωραίες στιγμές διασκέδασης σε όσους βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 3 Αυγούστου 2013 στο καφενείο του Αργύρη.

Ψυχή της εκδήλωσης ο εικοσιεξάχρονος Γιάννης Α. Λογοθέτης επαγγελματίας μουσικός στη μακρινή Αυστραλία, γιος του Θανάση και της Βούλας Ασκούνη που βρίσκεται στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο Γιάννης... συγκρότησε και συντόνισε την κομπανία, επέλεξε τα τραγούδια, έπαιξε αρμόνιο και μπουζούκι... τα έκανε όλα.

Στο μπουζούκι ο πατέρας του Γιάννη, Θανάσης Λογοθέτης και ο Νίκος Ασκούνης, ο οποίος μας εξέπληξε με τη γλυκιά του πενιά. Τραγούδησαν ο Βασίλης Κοσμάς, ο Βασίλης Μαρινάκος, ο Σπύρος Κωνσταντέλλος και μια πολλά υποσχόμενη φωνή, η εικοσάχρονη φοιτήτρια Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών, Δέσποινα Γιάκαλου.

Ρεμπέτικα, λαϊκά , έντεχνα , δημοτικά ... δημιούργησαν κέφι, το μικρόφωνο ήταν ανοιχτό για όσους ήθελαν να δοκιμάσουν τις τραγουδιστικές τους δυνατότητες, ή πίστα διαθέσιμη, η ατμόσφαιρα παρείστική και το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί....

Ακολουθούν φωτογραφίες και προσεχώς βίντεο


Από αριστερά: Γιάννης Λογοθέτης, Θανάσης Λογοθέτης, Νίκος Ασκούνης, Βασίλης Μαρινάκος

Πατέρας και γιος μαζί : Θανάσης (μπουζούκι) και Γιάννης Λογοθέτης (αρμόνιο)Ο Βασίλης Κοσμάς στο τραγούδι


Γιάννης Λογοθέτης (αρμόνιο) Δέσποινα Γιάκαλου (τραγούδι)

Τραγουδιστικό ντουέτο: Ο Μανώλης Ασκούνης με τη Δέσποινα Γιάκαλου
   Ο Γιάννης Λογοθέτης στο αρμόνιο, η Λένα Λογοθέτη δοκιμάζει τις τραγουδιστικές της ικανότητες και η Δέσποινα Γιάκαλου χορεύει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου