Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

Πρωτοβουλία για τη δημιουργία Συλλόγου Φίλων του Τάνου και του Προδρόμου


Είναι πολλοί αυτοί που κατά καιρούς μιλάνε για τον Τάνο: Να καθαρίσουμε τα μονοπάτια του, να ανοίξουμε δρόμο παραποτάμιο, να προστατεύσουμε τη βιοποικιλότητα, να αναδείξουμε τις ομορφιές του...
Επειδή όμως  όλα αυτά μέχρι τώρα γίνονται μεμονωμένα και ανοργάνωτα δεν μπορούμε παρά να χαιρετίσουμε και να στηρίξουμε την πρωτοβουλία του Περδικοβρυσιώτη γεωπόνου Χριστόφορου Νικολάου ο οποίος  ανέλαβε πρωτοβουλία δημιουργίας Συλλόγου Φίλων του Τάνου και του Προδρόμου και  καλεί όλους τους συμπατριώτες ... σε μια πρώτη συνάντηση την Πέμπτη 05-03-2015 και ώρα 18.00 στο κέντρο Country in(Καγιάννη) στην Τρίπολη.

Η πρόσκληση του Χριστόφορου έχει ως εξής:

O Χριστόφορος Νικολάου
Αγαπητοί φίλοι και πατριώτες, 
μερικοί από μας αναλάβαμε πρωτοβουλία για τη δημιουργία Συλλόγου Φίλων του Τάνου και του Προδρόμου! Είναι μια ιδέα που όπως πολλοί γνωρίζετε συζητιέται από χρόνια. 
Για το σκοπό αυτό προγραμματίσαμε μια πρώτη διερευνητική συζήτηση, την Πέμπτη 05-03-2015 και ώρα 18.00 στο κέντρο Country in(Καγιάννη). 
Σας καλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στη συζήτηση αυτή. Όπως αντιλαμβάνεσθε, δεν μπορεί να γίνουν ιδιαίτερες προσκλήσεις. Ελπίζουμε στη θετική ανταπόκρισή σας.

Οι φωτογραφίες είναι της Matou Kaloutsi
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου