Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015

Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής στη Βόρεια Κυνουρία


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η ΣΤ΄τάξη του 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Παρασκευής βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Ιουνίου 2015 σε διήμερη επίσκεψη στην περιοχή μας.

Τους 51 μαθητές της ΣΤ΄τάξης συνόδευαν... ο Διευθυντής του Σχολείου Γιάννης Λογοθέτης,  ο Υποδιευθυντής Γιώργος Χούσος,οι δασκάλοι της ΣΤ΄ Σταματέλλα Κοσκινά , Γιάννης Χελιδώνης και Τασιάνα Τσιάκου, η δασκάλα Ειδκής Αγωγής  Αργυρώ Μπεργελέ και ο Σχολικός Σύμβουλος και πρώην δάσκαλο του σχολείου μας Δημήτρης Αλεξόπουλος, ως συντονιστής του παιδαγωγικού προγράμματος της επίσκεψης,

Προσθήκη λεζάντας


Οι μαθητές επισκέφτηκαν την Ιερά Μονή Μαλεβής με τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας, έργο του Ευαγγελιστή Λουκά, το μοναδικό στην Ευρώπη δάσος Δενδροκέδρων του Πάρνωνα και τον υδροβιότοπο της λιμνοθάλασσας του Μουστού, ξεναγήθηκαν στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, στο Γυμνάσιο Καστρίου, το Άστρος και στον Άγιο Πέτρο όπου διανυκτέρευσαν.Μπορεί η βροχή που έπεφτε να μην επέτρεψε την προγραμματισμένη μελέτη πεδίου στο φαράγγι του Τάνου, όμως το άρτια οργανωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που είχε ετοιμάσει και παρουσίασε στο ξενοδοχείο ΠΑΡΝΩΝ του Αγίου Πέτρου ο Σχολικός Σύμβουλος Δημήτρης Αλεξόπουλος τους βοήθησε να κατανοήσουν την αξία του ποταμού, τα μέρη και τη χρησιμότητά του.
Το 7ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής εκφράζει ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πρόεδρο του Καστρίου κ. Χρήστο Κόκκωνα και στην κ. Μαρία Ποντίκη για την ξενάγηση στο ΚΠΕ και στο Γυμνάσιο Καστρίου αλλά και στους κατοίκους της περιοχής μας για τη φιλοξενία.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου