Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Πορεία στον Τάνο και στον Πρόδρομο

Ένα μόλις μήνα από την ιδρυτική του διακήρυξη και ο Σύλλογος Φίλων Τάνου και Προδρόμου οργανώνει την πρώτη του δράση την Κυριακή 7 Ιουνίου με Πορεία στον Τάνο, στον Πρόδρομο και φαγητό στην πλατεία της Περδικόβρυσης.

 Η πορεία θα ξεκινήσει στις 8:30 το πρωί από το γεφύρι της Περδικόβρυσης και είναι οι εξής:

Γιοφύρι Περδικόβρυσης- μονοπάτι Προδρόμου(1 ώρα) - Πρόδρομος(1 ώρα) - προσκύνημα και ξενάγηση(1 ώρα) - ποτάμι- Περδικόβρυση(1,5 ώρα). Σύνολο 4,5 ώρες.

Σύμφωνα με τις οδηγίες των διοργανωτών της πορείας οι συμμετέχοντες θα πάνε με δικά τους αυτοκίνητα στο σημείο εκκίνησης που είναι το γιοφύρι της Περδικόβρυσης το οποίο  απέχει 30 λεπτά από το Καστρί ή από τη διασταύρωση προς Αγιώργη στο δρόμο Τρίπολη - Άστρος. Η τυπική διαδρομή, το προσκύνημα - ξενάγηση στον Πρόδρομο και η επιστροφή στα αυτοκίνητα θα διαρκέσουν περίπου 4 ώρες.
Οι συμμετέχοντες καλό είναι να έχουν μαζί τους ελαφρό σακίδιο πλάτης με τα χρειώδη του ο καθένας και λίγο νερό γιατί θα συναντήσουν δύο πηγές.
Στις 13.30 περίπου θα καθίσουν στον πλάτανο της Περδικόβρυσης να φάνε το ζαιρέ τους  και ό,τι άλλο ήθελε προκύψει! Εννοείται ότι μπορεί αν θέλει κάποιος να έλθει στον Πρόδρομο και στην Περδικόβρυση με αυτοκίνητο, αυτός όμως θα χάσει!
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : 6946004506(Χρ. Νικολάου) και 6974838682(Θοδ. Νικολάου).
Το σχεδιάγραμμα της πορείας είναι του Χριστόφορου Νικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου