Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

O Σύλλογος Καστριτοχωριτών Αττικής σε συνεργασία με την Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος οργάνωσε επιστημονική συνάντηση με θέμα το Δημοτικό Τραγούδι.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17 Ιουνίου στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας με κεντρικούς ομιλητές... την καθηγήτρια της φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών κυρία Μαρία Μαντουβάλου, τον φιλόλογο, κύριο Φώτη Φουρνόδαυλο και τον Αρκάδα μουσικό Κώστα Παυλόπουλο. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με παραδοσιακά μουσικά ακούσματα από τη χορωδία του Κώστα Παυλόπουλου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους Αρκάδες και φίλοι των συλλόγων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η εκδότρια της εφημερίδας Κυνουρία, κυρία Μηλιώ Κουνιά, ο βουλευτής Αρκαδίας κύριος Κώστας Βλάσης και η πολιτευτής Αρκαδίας και συμπατριώτισσα κυρία Εύη Τατούλη. Τη μεγάλη χορηγό των βιβλίων της βιβλιοθήκης του Καστρίου κυρία Ελένη Κωνσταντέλλου εκπροσώπησε ο κύριος Έκτορας Νταιφάς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων και τον κόσμο για τη συμμετοχή του και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για πολιτιστικές εκδηλώσεις στο προσεχές μέλλον.

Για τον σύλλογο Καστριτοχωριτών Αττικής
Παναγιώτα Γ. Χαλούλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου