Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ (Βίντεο)


Την Κυριακή 29 Μαίου 2016 πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη από το Σύλλογο Φίλων Τάνου και Προδρόμου εκδήλωση ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ. Περίπου 70 μέλη και φίλοι του Συλλόγου απόλαυσαν την πεζοπορία στο πανέμορφο αυτό μονοπάτι. Επισκέφτηκαν, αρκετοί για πρώτη φορά, το ιστορικό Μοναστήρι του Προδρόμου όπου τους έγινε ξενάγηση από τον Γραμματέα του Συλλόγου κ. Ηλία Χαλκιά, ευλογήθηκαν και φιλοξενήθηκαν από τον Ιερομόναχο π. Γερμανό. Το μεσημέρι συγκεντρωθήκαμε στην πλατεία της Περδικόβρυσης, κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο, όπου ο Σύλλογος είχε στρώσει πλούσιο τραπέζι! Η εκδήλωση έκλεισε με κεφάτο χορό!

 Άψογος ο προγραμματισμός και... η οργάνωση της εκδήλωσης! Η επιτυχία απόλυτη, πλήρης και καθομολογημένη! Όλοι οι συμμετέχοντες εκδήλωσαν με κάθε τρόπο την ικανοποίησή τους, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Σύλλογο και μας ζήτησαν να οργανώνουμε συχνά τέτοιες εκδηλώσεις! Αρκετοί φίλοι γραφτήκανε μέλη του Συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου κι εγώ προσωπικά, αισθανόμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απήχηση και την επιτυχία που είχε η πρώτη μας εκδήλωση. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν! Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Σωτήρο Καραχάλιο για την επιμέλεια της εστίασης και τους τοπικούς άρχοντες κ. Ιωάννη Κυριαζή και κ. Θοδωρή Νικολάου για τη φιλοξενία.

Υποσχόμαστε στους συμπατριώτες, φίλους και μέλη του Συλλόγου ότι θα προσπαθούμε πάντα για ποιοτικές εκδηλώσεις.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Τάνου Προδρόμου 
Χριστόφορος Νικολάου Φώτο: Ματού Καλούτση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου