Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Όμορφο και καθαρό το σχολείο μας!!!Μπορεί να πέρασαν 41 ολόκληρα χρόνια από τότε που ακούστηκε το τελευταίο χτύπημα του κουδουνιού αλλά το δημοτικό σχολείο - παρά τα σημάδια που άφησε ο χρόνος- παραμένει όμορφο και ξυπνά νοσταλγίες σε όλους όσους μάθαμε τα πρώτα μας γράμματα εδώ αλλά και στους νεότερους Καρατουλιάνους που κουβαλούν  αναμνήσεις από τον όμορφο αυτό χώρο.

Με πρωτοβουλία της Προέδρου του χωριού μας Ελένης Λυμπέρη, πριν από λίγες μέρες, συνεργείο του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας καθάρισε επιμελώς... τον περιβάλλοντα χώρο από τα ξερόχορτα, τα βάτα  και τους κισσούς που είχαν περιζώσει το κτίριο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

Μπράβο στην Προεδρίνα μας για την πρωτοβουλία του καθαρισμού  αλλά και στο Δήμο για την ανταπόκριση στο αίτημα!

Με δεδομένες και τις πρωτοβουλίες  του νεοσύστατου πολιτιστικού μας  συλλόγου "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" για την αποκατάσταση του κτιρίου και τη διαμόρφωση του σε πολιτιστικό κέντρο, θεωρούμε ότι με τη συνεργασία του Πολιτιστικού  Συλλόγου, της Τοπικής Κοινότητας, του Δήμου  και το ενδιαφέρον  όλων των Καρατουλιάνων μπορούμε να αναδείξουμε το σχολείο σε  χώρο πολιτισμού, πρότυπο για ολόκληρη την περιοχή.

Στο χέρι μας είναι... αρκεί ο κάθε Καρατουλιάνος να πράξει το χρέος του, βάζοντας το δικό του λιθαράκι.


Το πριν ......και το τώρα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου