Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018

Κέφι και χορός στην κοπή πίτας του συλλόγου Καστριτοχωριτών Αττικής

Σε ένα όμορφο και γραφικό ταβερνάκι στο κέντρο της Αθήνας ο Σύλλογος  Καστριτοχωριτών Αττικής οργάνωσε το μεσημέρι της Κυριακής 11 Φεβρουαρίου 2018 την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας.

Η εκδήλωση  που ευλόγησε ο συμπατριώτης μας ιερέας Δημήτριος Κωνσταντέλλος ξεκίνησε με το καλωσόρισμα των συμπατριωτών από τον Πρόεδρο του συλλόγου  Γιάννη Ν. Κωνσταντέλλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιάννη Κατσιάβο, Ξένη Κωνσταντέλλου, Κωνσταντίνο Κόκκωνα και Τάκη Κανέλη. Ακολούθησαν χαιρετισμοί από παράγοντες της κοινωνικής ζώης του τόπου μας και  στη συνέχεια άρχισε το γλέντι με φαγοπότι,  κέφι, τραγούδι και χόρο έως αργά το απόγευμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού και Κώστας Βλάσης  η καστρίτισσα  πολιτευτής  Εύη Τατούλη, ο συμπατριώτης μας Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Βασίλειος Γιαννακάκος, ο Πρόεδρος της κοινότητας Καστρίου Χρήστος Κόκκωνας, ο  πολυτάλαντος πνευματικός και καλλιτεχνικός δημιουργός μας  Κυριάκος  Ντούμος, η πρώην Πρόεδρος του συλλόγου Γιώτα Λαμπίρη κ.α

Θερμά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου για την επιλογή του χώρου και την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης που έδωσε την ευκαιρία στους Καστριτοχωρίτες να ανταμώσουμε και να διασκεδάσουμε από κοινού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου