Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018

Αντίο Δημήτρη!

Δημήτρης Α. Παντελής
Με λύπη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπημένου μας συμπατριώτη Δημητρίου Α. Παντελή ο οποίος έφυγε χθες σε ηλικία 68 ετών από το Σικάγο όπου ήταν η μόνιμη κατοικία του.

Ο Δημήτρης γεννήθηκε στο Καράτουλα το 1950. Τα παιδικά του χρόνια τα έζησε στο χωριό και  έφηβος εκεί στα μέσα της δεκαετίας του 60 ξενιτεύτηκε στην Αμερική και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στο Σικάγο.

Εργατικός, έντιμος  και έξυπνος άνθρωπος κατάφερε να προκόψει και... να αποκτήσει την δική του επιχείρηση στον χώρο της εστίασης.

Γλυκός και τρυφερός  άνθρωπος ο Δημήτρης, καλός πατριώτης, αγαπούσε το χωριό και φρόντιζε όποτε ο χρόνος και οι δουλειές του το επέτρεπαν να το επισκέπτεται και να περνά όμορφες στιγμές με συγγενείς και φίλους ενώ όπως ο ίδιος μάς είχε πει ήταν από τους πιο φανατικούς αναγνώστες του ιστολογίου μας.

Ο Δημήτρης ευτύχησε σε έναν επιτυχημένο γάμο με την σύζυγό του Δήμητρα με την οποία απέκτησαν δυο υπέροχα κορίτσια, την Βασιλική και την Μαρία.

Στην σύζυγό του Δήμητρα, στις δυο του κόρες Βασιλική και Μαρία, στα αδέρφια του, στους συγγενείς και φίλους τα θερμά μας συλλυπητήρια και ο Καλός Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.

Δήμητρα και Δημήτρης Παντελής

Ο Δημήτρης Παντελής με τις κόρες του Μαρία και Βασιλική

Οι κόρες του Δημήτρη Παντελή,  Βασιλική και Μαρία το 2009 στο προαύλιο της εκκλησίας μας στο χωριό

Ο Δημήτρης Παντελής με τους Γιάννη/Τάσο Κατσιάβο και Κώστα Μπακούρη σε γλέντι στο Καστρί.Καρατουλιάνοι  σε γλέντι στο Καστρί το 2009. Στην παρέα του Δημήτρη Παντελή, οι Γιώργος Κατσιάβος, Δέσποινα Γιάκαλου, Λένα Λογοθέτη, Γιάννης Γιάκαλος, Βασίλης Κωνσταντέλλος, Ελένη Κατσιάβου και Ελένη Σπανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου