Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Χορηγία 15.000 ευρώ της ΒΙΟΧΑΛΚΟ για το σχολείο μας στη μνήμη του Κ. ΜπακούρηΕυχάριστα τα νέα στην προσπάθεια που καταβάλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού μας Συλλόγου " ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ"  για την αναστήλωση του Δημοτικού Σχολείου.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας
Γιάννης Παναγιωτούρος
Όπως μας ενημέρωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Παναγιωτούρος, η εταιρεία ΒΙΟΧΑΛΚΟ αποφάσισε να κάνει δωρεά τα προφίλ αλουμινίου που κατασκευάζει η εταιρεία του ομίλου της, ΕΤΕΜ, τα οποία θα χρειαστούν για την... αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων του Σχολείου, αξίας περίπου 15.000 €,

Ο αείμνηστος
Κώστας Μπακούρης
Η χορηγία αυτή γίνεται στη μνήμη του σπουδαίου συμπατριώτη μας Κωνσταντίνου Μπακούρη, που χάσαμε το καλοκαίρι , ο οποίος ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας.

Για τα διαδικαστικά της χορηγίας  ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας έχει ήδη μιλήσει με την υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων της εταιρείας και περιμένει ενημέρωσή για τα περαιτέρω.

Συγχαίρουμε τον Πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας για τις άοκνες προσπάθειές τους προς την κατεύθυνση της αναστήλωσης του σχολείου μας και ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τους ανθρώπους της ΒΙΟΧΑΛΚΟ για την σπουδαία προσφορά τους προς στο χωριό μας.

Ακολουθεί  η  ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε ο Πρόεδρός μας προς στην Εταιρεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου