Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Αγγελική Κωνσταντέλλου (1920-2018)

Είναι ωραίο  να φεύγει κανείς  από το μάταιο τούτο κόσμο έχοντας διανύσει σχεδόν έναν αιώνα ζωής και να αφήνει πίσω σου παιδιά και εγγόνια που στάθηκαν δίπλα του ως την τελευταία στιγμή και που θα τον θυμούνται και θα τιμούν την μνήμη του.

Έτσι ακριβώς, ήσυχα και απλά αποχαιρέτισε τα εφήμερα ανήμερα της γιορτής της μητέρας η Αγγελική σύζυγος Νικολάου Κωνσταντέλλου.

Η Αγγελική  το γένος Νικολάου γεννήθηκε στην Περδικόβρυση στις 20 Νοεμβρίου 1920. Τον Ιούνιο του 1953 παντρεύτηκε τον Νικόλα Κωνσταντέλλο και  απέκτησαν τρία παιδιά, τον Δημήτρη, τον Γιάννη και την Ελένη.

Το 1971 η οικογένεια ακολουθώντας τον πατέρα στην ξενιτιά μετοίκησε στο Σικάγο και το 1984 επέστρεψε στην Ελλάδα.... Τα επόμενα χρόνια και μέχρι σήμερα η Αγγελική ζούσε μια απλή, ήσυχη  και ταπεινή ζωή στο χωριό μας

Μεθαύριο Τρίτη 15 Μαίου 2018 στη 1:00 μμ συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν την κυρα Αγγελική από τον Άγιο Ιωάννη  του χωριού μας ενώ παράκληση της οικογενείας αντί για στεφάνια τα χρήματα να δοθούν στο "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ"

Στα τρία παιδιά της τον Δημήτρη, τον Γιάννη και την Ελένη, στον γαμπρό της Παναγιώτη στην νύφη της Κωνσταντίνα και στα τέσσερα εγγόνια της  τον Νίκο, την Κατερίνα, 
την Αγγελική και τον Βαγγελη  να ευχηθούμε να ζήσουν, να την θυμούνται  με αγάπη και ο Καλός Θεός να αναπαύσει την ψυχή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου