Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2018

Καρατουλιάνικο αντάμωμα 2018 (Φώτο και Βίντεο)Με την παρουσία διακοσίων και πλέον Καρατουλιάνων και φίλων του χωριού μας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 17 Αυγούστου 2018 το 8ο κατα σειρά Καρατουλίανικο Αντάμωμα.

Συμπατριώτες και φίλοι μας είχαν την ευκαιρία να βρεθούν να θυμηθούν τα παλιά, να πουν τα καινούρια, να χορέψουν και να διασκεδάσουν σε μια εκδήλωση που είχε ετοιμάσει με μεράκι και κόπο το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας "Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ" με την πολύτιμη βοήθεια των νέων μας, οι οποίοι ανέλαβαν τις προετοιμασίες και το άψογο σέρβις των καλεσμένων.

Το Αντάμωμα ξεκίνησε με χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου μας Γιάννη Παναγιωτούρου ο οποίος, όπως μπορείτε να δειτε και στο βίντεο που ακολουθεί, καλωσόρισε τους συμπατριώτες και  ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην οργάνωση της εκδήλωσης. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος  έκανε μια σύντομη αναφορά στο έργο του συλλόγου, αναφέρθηκε στην πορεία των εργασιών για την μετατροπή του σχολείου σε Πολιτιστικό Κέντρο, ευχαρίστησε τον σπουδαίο συμπατριώτη μας Δημήτρη Λογοθέτη για την πολύτιμη οικονομική  βοήθεια στο έργο του Συλλόγου, ανέφερε την ολοκληρωμένη προσπάθεια για... ένταξη της ανάπλασης σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ και  εξέφρασε την αισιόδοξία ότι αν όλα πάνε καλά  σύντομα θα ολοκληρωθεί  το έργο και το επόμενο αντάμωμα, τον Αυγουστο του 2019, θα γίνει στο χώρο του Δημοτικοιύ Σχολείου.
Ακολούθησε φαγοπότι με πλούσια έδεσματα, γλυκά, φρούτα και το γλέντι κράτησε μέχρι το χάραμα...

Να είμαστε καλά και να ανταταμώσουμε οι Καρατουλιάνοι και οι φίλοι μας στο επόμενο Αντάμωμα στις 17 Αυγούστου του 2019...

Ακολουθούν δύο βίντεο και πολλές φωτογραφίες από το Αντάμωμα. 

Να σημειώσουμε ότι ο πρώτο βίντεο το οποίο περιλαμβάνει και ωραία πλάνα από  ντρόυν επιμελήθηκε με μεράκι ο φίλος του χωρίου μας Βασίλης Αθανασίου και τον υπερευχαριστούμε γι΄αυτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου