Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

Εκλογές στο Φιλοτεχνικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Νέων Καστρίου

Ο Φιλοτεχνικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Νέων Καστρίου δημιουργήθηκε πριν τρία χρόνια -το Φεβρουάριο του 2008- από 20 νέους που βλέποντας τα χωριά μας να ερημώνουν αποφάσισαν να αναλάβουν δράση...

Στα τρία χρόνια λειτουργίας του, ο Σύλλογος, έχει οργανώσει μουσικές βραδιές, πανηγύρια, βραδιές κινηματογράφου, νεανικά party, εκδρομές, έκθεση φωτογραφίας, επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Κέντρο Καστρίου, αλλά και διάφορες εξωραϊστικές παρεμβάσεις για την καλυτέρευση της γενικής εικόνας του τόπου μας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι όλα αυτά έχουν γίνει χωρίς καμιά σοβαρή οικονομική ενίσχυση αλλά μόνο με το μεράκι και την εργατικότητα των ιδρυτικών μελών του που, τις περισσότερες φορές, βάζουν το χέρι στην τσέπη για να καλύψουν τα έξοδα των εκδηλώσεων και τη λειτουργία του συλλόγου.

Μέσα στους στόχους του Συλλόγου για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι:

1.Η ανάπλαση της οικίας Γεωργίου Κ. Σελίμου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως πολυχώρος τέχνης με τη δημιουργία λαογραφικού μουσείου, μουσείου μουσικών οργάνων που χρησιμοποιούσε η φιλαρμονική του Καστρίου, δανειστικής βιβλιοθήκης κ.λπ.

2. Η ανάπλαση του νερόμυλου της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου , ο οποίος είναι ένας από τους ελάχιστους νερόμυλους που σώζονται στην περιοχή μας.

3. Η αναπαλαίωση και η αξιοποίηση του δημοτικού σχολείου της Μεσοράχης που μπορεί να αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για την αύξηση του εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή μας.

4. Η διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων το καλοκαίρι του 2011 όπως έκθεση φωτογραφίας, θεατρική παράσταση, θερινό σινεμά, νεανικά party, συναυλίες, δημοτικές βραδιές και σεμινάριο για το κάστανο

Από την πλευρά μας συγχαίρουμε τα παιδιά για την ωραία δουλειά τους και υποσχόμαστε ότι θα παρακολουθούμε τις δράσεις τους και θα τις προβάλουμε όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα εδώ, εδώ και εδώ

---------------------------------

Μάθαμε ότι ο Σύλλογος έχει προκηρύξει εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου οι οποίες θα γίνουν στις 15 Μαΐου 2011 (11:00 π.μ - 18:00 μ.μ) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κ.Π.Ε Καστρίου, στο Δημοτικό Σχολείο Καστρίου. Την προηγούμενη ημέρα, 14 Μαΐου 2011, στις 6:00μ.μ στον ίδιο χώρο θα γίνει η Γενική Συνέλευση, η εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και η κατάθεση υποψηφιοτήτων. Την ημέρα της συνέλευσης θα γίνονται και εγγραφές νέων μελών.


Μπορείτε να επικοινωνείτε με το σύλλογο στο fesnekastriou@hotmail.gr
και να διαβάστε περισσότερα εδώ και για τους φίλους του facebook εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου