Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Εκλογές συλλόγου Περδικοβρυσιωτών και παρουσίαση του "ΠΕΡΔΙΚΟΒΡΥΣΗ ...σαν παραμύθι"

Ο συγγραφέας του βιβλίου "ΠΕΡΔΙΚΟΒΡΥΣΗ σαν παραμύθι"
 Χριστόφορος Νικολάου ψηφίζει για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ
Στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, στο κέντρο της Αθήνας, διεξήχθη την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, Γενική Συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Περδικοβρυσιωτών.

Εκλέγονται κατά σειρά εκλογής στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο  οι... Καραχάλιος Τριαντάφυλλος, Τόνια Μαρινάκη, Αργύρης Λιλής, Γιώργος Τριανταφυλλής, Σπύρος Νικολάου, Δημήτρης Χριστοφίλης και Σωτήρης Καραχάλιος. Τα εκλεγμένα μέλη θα συνεδριάσουν τις επόμενες μέρες για να συγκροτηθούν σε σώμα.

Μετά το πέρας  των εργασιών της Γ.Σ πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο η παρουσίαση του βιβλίου " ΠΕΡΔΙΚΟΒΡΥΣΗ...σαν παραμύθι" που έγραψε ο Περδικοβρυσιώτης γεωπόνος Χριστόφορος Νικολάου. Το βιβλίο παρουσίασαν ο Γαλτενιώτης Ηλίας Καμπυλαυκάς και ο Καστρίτης καθηγητής πανεπιστημίου Γιάννης Κόκκωνας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Ωριάτης πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων Γιώργος Ζαραφέτας.

 Θερμά συγχαρητήρια στον συγγραφέα για το πολύ ενδιαφέρον βιβλίο του  για το οποίο είχαμε γράψει το καλοκαίρι δυο λόγια εδώ

Από αριστερά Γιάννης Κόκκωνας, Ηλίας Καμπυλαυκάς, Χριστόφορος Νικολάου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου