Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Η Αντωνία Γιαννούλη από την Ωριά υποψήφια δήμαρχος Τρίπολης


Η όμορφη ηθοποιός Αντωνία Γιαννούλη, με ωριάτικη καταγωγή, θα διεκδικήσει στις εκλογές του Μαΐου τη Δημαρχία Τριπόλεως.

 Σύμφωνα με το kalimera-arkadia.gr η δημοτική παράταξη «Μαντινειακή Συμπολιτεία» ... (που έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ) ανακήρυξε–όπως αναμενόταν- την Παρασκευή το βράδυ την γνωστή ηθοποιό Αντωνία Γιαννούλη ως επικεφαλής και υποψήφια Δήμαρχο Τρίπολης!

Αρχικά, ο Τάσος Παπαζαχαρίας μίλησε για τη διαδρομή που είχε η παράταξη μέχρι να φτάσει στην επιλογή νέου αρχηγού, ενώ στη συνέχεια διάβασε το πλούσιο βιογραφικό της Αντωνίας Γιαννούλη.

Μετά, ο λόγος δόθηκε στην υποψήφια Δήμαρχο η οποία εξέφρασε τις πρώτες σκέψεις της για τις δημοτικές εκλογές λέγοντας ότι πιστεύει σε έναν δήμο που να υποστηρίζει και να υπηρετεί το δημότη του και τόνισε ότι «ο επικεφαλής δεν είναι παρά η αιχμή του δόρατος, είμαστε παράταξη». Ακολούθως, είπε ότι η περιοχή μας δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση από τη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης και υπογράμμισε ότι υπάρχουν πολλοί δημότες που έχουν ανάγκη τη βοήθεια του δήμου. Είπε όχι στη δημαρχοκρατία και στην εξυπηρέτηση συμφερόντων και κάλεσε τη νεολαία να συμμετέχει σε αυτή την προσπάθεια.
Κλείνοντας μίλησε για «μία πόλη που δεν θα είναι ιδιοκτησία κανενός και θα ανήκει σε όλους εμάς. Θέλουμε μια άλλη Τρίπολη και θα τη διεκδικήσουμε».

Παρουσιάζουμε  το βιογραφικό της Αντωνίας και τις  ευχόμαστε καλή επιτυχία στη δύσκολη προσπάθειά της!

 Αντωνία Γιαννούλη

 Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Τρίπολη. Πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής και διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Απόφοιτος της Ανωτέρας Δραματικής Σχολής Θεάτρου Τέχνης "ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ". Έχει μαθητεύσει κοντά στον Eugenio Barba, ιδρυτή του Ανθρωπολογικού θεάτρου στο Holsdebro της Δανίας και στους Yoshi Oida και Lorna Marsal, βασικούς συνεργάτες του Peter Brook. Eχει συνεργαστεί με το Θέατρο Τέχνης και την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Έχει εργαστεί ως ηθοποιός και σκηνοθέτης στο Ελεύθερο Θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 2006 μαζί με τον θεατρικό συγγραφέα Ανδρέα Στάικο ίδρυσαν την θεατρική εταιρεία παραγωγής "ΕΒΔΟΜΗ ΘΥΡΑ". Έχει εργαστεί στην δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, ως φιλόλογος ενώ σήμερα διδάσκει υποκριτική.1 σχόλιο:

  1. ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ14 Φεβρουαρίου 2014 - 11:29 μ.μ.

    Καλη επιτυχια ξαδελφη τις εκλογες του Μαιου 2014 ως Δημαρχος Τριπολεως
    Ο Ξαδελφος σου απο Πύργο Ηλειας
    Ηλίας Δημ Γιαννούλης
    ΑπάντησηΔιαγραφή