Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

Κοπή πίτας Αρκάδων Αγίας Παρασκευής Αττικής


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα ΜΟΥΡΙΑ ο Σύλλογος Αρκάδων Αγίας Παρασκευής "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη και φίλους του Συλλόγου..

 Στην ομιλία του ο Καρατουλιάνος Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Λογοθέτης αναφέρθηκε στην δεκαπεντάχρονη πορεία του Συλλόγου και στις σημαντικότερες στιγμές του όπως... στην φιλοτέχνηση του αγάλματος του Κολοκοτρώνη στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής, στα μουσικά αφιερώματα στο Μίκη Θεοδωράκη και το Νίκο Γκάτσο, στις πολιτιστικές- ψυχαγωγικές εξορμήσεις στην Αρκαδία, στη διοργάνωση ομιλιών- ημερίδων και στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος για τη σύσφιξη των σχέσεων των μελών του, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους έδωσαν ένα κομμάτι της ψυχής τους για το σύλλογο όπως η  πρώην  Πρόεδρος του συλλόγου Σούλη Σταθοπούλου, και τα επί πολλά χρόνια μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Πέτρος Σαβούρδος και Αντώνης Τερζής. Στο σύντομο απολογισμό για το 2013 ο Γιάννης Λογοθέτης  ανέφερε μεταξύ άλλων τη δημιουργία του ιστολογίου http://arkadesagiasparaskevis.blogspot.gr/ για τη διαδικτυακή προβολή του Συλλόγου, την αποκριάτικη εκδήλωση στο 7ο Δημοτικό Σχολείο, την εκδήλωση του φθινοπώρου στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής για τα 192 χρόνια από την απελευθέρωση της Τριπολιτσάς, τη συμμετοχή του συλλόγου στην ημέρα συλλόγων Αγίας Παρασκευής καθώς και στη χριστουγεννιάτικη μουσική και φιλανθρωπική εκδήλωση στο Αμερικάνικο Κολλέγιο.

Ακολούθησαν χαιρετισμοί του Δημάρχου Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά, των αρχηγών Δημοτικών παρατάξεων Βασίλη Γιαννακόπουλου, Γιάννη Σταθόπουλο και Αλέξη Μουστόγιαννη καθώς και του Ωριάτη Προέδρου της Πανελλαδίκης Ένωσης Αρκάδων Γιώργου Ζαραφέτα.


Μετά τους χαιρετισμούς και την κοπή της πίτας ξεκίνησε φαγοπότι, χορός και τραγούδι  από το συγκρότημα του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Δημήτρη Κοντογιάννη και τη συμμετοχή στο τραγούδι της Αγιοπετρίτισσας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γιάννας Κοτοπούλη....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου