Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Νέο αμπέλι φύτευσαν κληρικοί κοντά στο μοναστήρι του Προδρόμου

Ομάδα κληρικών και λαϊκών με την ευλογία και την καθοδήγηση του Ποιμενάρχου μας, Σεβ. Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, βρέθηκε την Τρίτη 1η Απριλίου 2014 από πρωίας στα κάτω χωριά του Καστρίου Κυνουρίας, συγκεκριμένα... στο όμορφο χωριό της Περδικόβρυσης, το οποίο είναι κτισμένο, απέναντι από την Ιστορική Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Κυνουρίας.

Οι εθελοντές και συνεργάτες στηρίζοντας κάθε στιγμή που θα τους ζητηθεί τις ενέργειες και τις προσπάθειες του Επισκόπου μας, προσπάθειες οι οποίες έχουν σκοπό την συντήρηση, ανάδειξη και ανακαίνιση Ναών και Μονών της Μητροπόλεως μας, δίνουν το παρόν και συνδράμουν σε όποια ενέργεια χρήζει προτεραιότητας προς τούτο.

Σκοπός της εξορμήσεως ήταν η εργασία στο κτήμα της Μονής και η φύτευση νέου αμπελιού πλησίον του παλαιού αμπελώνα της Μονής. Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών παρά του Σεβασμιωτάτου τα κτήματα της Μονής έχουν συντηρηθεί και καθαριστεί, τα ελαιόδεντρα της Μονής στην Περιφέρεια της Περδικόβρυσης έχουν κλαδευτή και εντός των επόμενων ημερών πέραν των εργασιών στο αμπέλι που προχωρούν με γοργούς ρυθμούς,αναμένετε η φύτευση αμπελιού, αμυγδαλιών και άλλων καρποφόρων δέντρων στο κτήμα στην θέση «Λάκκα» καθώς και κηπευτικών στο κτήμα στην θέση «Άβορος».

Ευχόμαστε τέτοιες ενέργειες να βρουν μιμητές και να γίνουμε όλοι συνδημιουργεί στο εξαιρετικό και ζωογόνο έργο της φύσεως.

 + Ιερεύς Ιωάννης ΣουρλίγγαςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου