Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Στη συνέλευση του συλλόγου "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ"


Το απόγευμα της Παρασκευής 12 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε η ετήσια συνέλευση του πολιτιστικού συλλόγου του χωριού μας "Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ".

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Παναγιωτούρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενημέρωσαν την Γ.Σ για τις δράσεις του  συλλόγου που μεταξύ άλλων περιελάμβαναν... την κατάρτιση του καταστατικού και την σύσταση του συλλόγου,  την  επ΄αόριστον παραχώρηση της χρήσης του Δημοτικού Σχολείου από το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας στο σύλλογο για τη δημιουργία Πολιτιστικού Κέντρου, τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου σε συνεργασία με την πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ελένη Λυμπέρη και τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που έγιναν για την έκδοση πολεοδομικής αδείας προκειμένου να ξεκινήσουν οι απαιτούμενες εργασίες στο σχολείο.

Στη συνέχεια έγινε αναλυτική ενημέρωση για τα οικονομικά πεπραγμένα του συλλόγου, στο ταμείο του οποίου βρίσκονται 15.000 ευρώ, ποσό το οποίο εστάλη με έμβασμα από τον αδελφό σύλλογο του Σικάγου και το οποίο προέρχεται από δωρεά του συμπατριώτη μας Δημήτρη Λογοθέτη.

Ακολούθησε συζήτηση και κατατέθηκαν προτάσεις για τον προγραμματισμό των δράσεων και τη συνέχεια του συλλόγου και ρυθμίστηκαν  οι τελευταίες λεπτομέρειες για την οργάνωση του ετήσιου ανταμώματος το οποίο θα γίνει την Τετάρτη 17 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου