Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

Απαγόρευση της κυκλοφορίας στον εθνικό δρυμό του Πάρνωνα

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό του Πάρνωνα, για αύριο Τρίτη 17 Ιουλίου 2012 και από ώρα 06.00 το πρωί έως 20.00 το απόγευμα, αποφάσισε ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, Γιαννακούρας Ευάγγελος, λόγω των ισχυρών ανέμων που θα πνέουν στην περιοχή.

Με την ίδια απόφαση απαγορεύται επίσης η κυκλοφορία και στις παρακάτω περιοχές της Αρκαδίας:...

- Στον ορεινό όγκο του Μαινάλου όπως ορίζεται από το περίγραμμα των επαρχιακών οδών Τρίπολη - Λεβίδι - Δημητσάνα – Στεμνίτσα - Σύρνα – Ψάρι – Παλαιομοίρι – Καράτουλας – Βάγγος – Ασσέα – Τρίπολη.

- Στο δάσος Σκυρίτιδας – Βλαχοκερασιάς όπως οριζεται απο το περίγραμμα των οδών Βλαχοκερασιά – Κερασια – Εθν. Οδός Τρίπολης – Σπάρτης (Απο 18ο ως το 40ο χιλιόμετρο) – νότιο σύνορο της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας – Παλαιοχώρα – Αγριακόνα – Μαυρογιάννης – Μανιάτης – Λιανός – Λαγκάδα – Βλαχοκερασιά.

- Στα περιαστικά της Τρίπολης αλσύλια (Αγίου Γεωργίου, Αγίων Θεοδώρων, Αγίου Ιωάννη, Μάη Θανασάκου).

Στην απαγόρευση δεν συμπεριλαμβάνεται η κυκλοφορία εντός των ασφαλτοστρωμένων επαρχιακών οδών (και μόνο για τον χώρο που καταλαμβάνει το πλάτος της οδού), των οδών εντός των κατοικημένων τόπων, καθώς και των αγροτικών οδών οι οποίοι συνδέουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις πλησίον των κατοικημένων τόπων. Οι παραπάνω εξαιρέσεις ισχύουν μόνο για όσους έχουν μόνιμη ή εποχική κατοικία ή αγροτικο-κτηνοτροφική περιουσία εντός της περιοχής απαγόρευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου