Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Γενική Συνέλευση Πολιτιστικού Συλλόγου-Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου-Πρόσκληση στο Καρατουλιάνικο Αντάμωμα


Σε κλίμα ομοψυχίας  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας «Άγιος Ιωάννης» στην Πλατεία "Γιωργούλας".

 Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γ. Παναγιωτούρος έκανε αναλυτικό απολογισμό στα πεπραγμένα του Συλλόγου από τη σύστασή του μέχρι σήμερα, επικεντρώνοντας στις δράσεις που αφορούν την προσπάθεια ανακατασκευής του Δημοτικού Σχολείου όπως την έκδοση της άδειας δόμησης και την μετεξέλιξη του σε Κέντρο Πολιτισμού.

Μετά την ομόφωνη υπερψήφιση των πεπραγμένων και του οικονομικού απολογισμού πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου από τις οποίες προέκυψε η εκλογή των παρακάτω συμπατριωτών μας

1. Στο Δ.Σ : Ιωάννη Γ. Παναγιωτούρου, Δημητρίου Ν. Κωνσταντέλου, Ιωάννη Π. Μαρινάκου, Γεωργίου  Κ. Λυμπέρη, Δήμητρα Αθ. Λογοθέτη

2.στην  Ε.Ε: Γιάννης Μίλλης και Δέσποινας Γιάκαλου.


Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ζητά την στήριξη όλων των Καρατουλιάνων για την υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου και μας καλεί στο Αντάμωμα της Πέμπτης 17 Αυγούστου στην πλατεία του χωριού για μια αξέχαστη βραδιά χαράς, κεφιού και διασκέδασης.

Να είμαστε όλοι εκεί...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου